Hvordan skal livet på landet se ud fremover?

Familielandbruget arbejder for det gode liv på landet - for os allesammen

Familielandbruget er en frivillig forening og interesseorganisation under Landbrug & Fødevarer, for alle jer på landet. Vi arbejder aktivt for:

• Det mangfoldige liv på landet
  • Mere natur og biodiversitet
  • At bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt

Se filmene med tre af vores medlemmer lige her: Den unge tilflytter Peter, deltidslandmanden Henrik og mælkeproducenten Jens.

Workshop for alle på landet

Sammen med Tænketanken Frej og LandboUngdom inviterer Familielandbruget til fire workshops om livet på landet. Vi tager på turné i vores smukke land for at tale med dig om, hvordan du gerne vil leve på landet.

• Hvad kan gøres for at styrke landdistrikterne, landbruget og dit liv på landet?

Om du er landbruger, lokal ildsjæl eller small business farmer, får du via de inspirerende workshops mulighed for at udvikle Familielandbrugets fremtidige arbejde og dit liv på landet!

Dine drømme, idéer og visioner vil nemlig danne grundlag for bestyrelsens kommende strategi, som vil sætte fokus på tre emner:

• Klima, biodiversitet og natur
  • Fremtidens landbrugere og beboere på landet
  • Generationsskifte og økonomi

Læs mere om de fire workshops og tilmeld dig her

Hver forening har sit fokus og sin indflydelse. Derfor giver det god mening at være medlem flere steder. Hos Familielandbruget har vi indflydelse på det politiske: Gennem Landbrug & Fødevarer, men også lokalt.

Selv om du måske ikke synes, at politik er så spændende, er der alligevel gode grunde til at støtte op om Familielandbruget. Fx har vi været med til at sikre opbakning til:

• Bruttoarealmodellen, der gavner naturen
  • Sælgerpantebreve, som gør det nemmere at handle landbrugsejendomme - både for sælger og køber
  • Omfordelingsstøtte, som kan udligne nogle af de skævheder, der er i systemet og rammer de mindre landbrug hårdt

Vi udfordrer også, at miljøteknologiordningerne oftest går til de største bedrifter.

Medlemsfordele?

Der er flere fordele ved at være medlem af Familielandbruget. Fx:

• Landbrugsavisen i din postkasse 51 uger om året
  • Rabat hos OK, Q8 og F24
  • Rabat på alle gaveartiklerne i L&F Fordelsshoppen

Se alle medlemsfordelene her

Vil du være med?

Alle kan blive medlemmer: Fuldtids- og deltidslandmænd, hobby- og hestefolk, økologer og konventionelle.

• Udfyld formularen nedenfor, for at blive ringet op af en fra din lokale forening under Familielandbruget
  • Kontakt undertegnede, hvis du vil vide mere

Vi kæmper for alle på landet, både store og små. Som medlem hos os bliver din stemme hørt, og du kan være med til at gøre en positiv forskel for livet på landet.

Følg os på Facebook

Familielandbrugets Facebook side kan du følge med i nyheder, arrangementer og livet hos ligesindede i hele landet.

Udfyld formularen, så hører du fra os

Bliv medlem af Familielandbruget