Bliv medlem

Alle kan blive medlemmer: Fuldtids- og deltidslandmænd, hobby- og hestefolk, økologer og konventionelle, ejere og medarbejdere. Se de forskellige typer af medlemskaber her.

Du melder dig ind via din foretrukne lokalforening og bliver derved også automatisk medlem af Landbrug & Fødevarer, hvor du får adgang til en lang række medlemsfordele

• Udfyld formularen, for at blive ringet op af en fra din lokale forening under Familielandbruget
  • Kontakt undertegnede, hvis du vil vide mere

Familielandbrugets lokale foreninger

De lokale foreninger har forskellige kontingenttyper og -priser. Se mere om de ni lokale foreninger bag denne hjemmeside, herunder:

Vi samarbejder naturligvis også med de lokale foreninger øst for Storebælt, som har egne hjemmesider.

Sådan bliver du medlem

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Alternativt kan du selv tage fat i lokalformændene: Se deres kontaktoplysninger nedenfor.