Medlemsfordele i Familielandbruget

Hvad får du ud af at være medlem af Familielandbruget?

Der er flere fordele ved at være medlem af Familielandbruget:

• Landbrugsavisen leveret i din postkasse 51 uger om året
  • Adgang til landbrugsinfo.dk
  • Invitationer til faglige og sociale arrangementer samt faglige netværk i dit lokalområde
  • Politiske indflydelse via en forening, der kæmper for de ting, som betyder noget for dig og din familie i hverdagen - se vores aktuelle mærkesager.

Kontante medlemsfordele og medlemsordninger

• Rabat hos OK, Q8 og F24
  • Rabat på alle gaveartiklerne i L&F Fordelsshoppen
  • Mulighed for LandmandsPension samt sundheds-, ulykkes- og gruppelivsforsikring via L&F
  • Mange andre rabatordninger og medlemsfordele

Se alle de kontante medlemsfordele her

Det er vigtigt med en stor medlemsskare, for at vi kan forhandle gode rabatter og beholde vores politiske slagkraft. Så hermed en opfordring til at bevare dit medlemskab eller melde dig ind.

Få del i medlemsfordelene - meld dig ind i dag!

Du kan melde dig ind ved at udfylde formularen eller kontakte lokalformanden i den forening, du ønsker at tilhøre: Se kontaktoplysningerne nedenfor.