Medlemskaber i Familielandbruget

Der er flere typer af medlemskaber i de lokale foreninger under Familielandbruget:

Aktive medlemmer

Aktive medlemmer er dem, der har et CVR-nummer inden for jordbrug. Kontingentet beregnes ud fra et grundgebyr, betaling pr. ha samt betaling pr. 100 kg N.

Hos Familielandbruget er ægtefælle/samlever også omfattet af et aktivt medlemskab og behøver derfor ikke særskilt medlemskab.

NB: I flere af foreningerne får nye aktive medlemmer 50% rabat på kontingentet de første to år.

Medarbejdere og LU medlemmer

Medarbejdere samt medlemmer af LandboUngdom kan også blive medlemmer af Familielandbruget til reduceret kontingent. Tag fat i din lokale forening og hør nærmere.

Interessemedlemmer

Interessemedlemskab er for dem, der ikke har et CVR-nummer inden for jordbrug.

Kontingent 2021

Kontingentet varierer fra lokalforening til lokalforening under Familielandbruget. For at se priserne for medlemskab, skal du kigge under hver enkelt lokalforening:

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab der er aktuelt for dig, og hvad kontingentet er for dit vedkommende? Så udfyld formularen eller kontakt din lokalformand: Se kontaktoplysningerne nedenfor.